Page1 bg
VDB Rijnoord Metaal B.V.

Ontwikkeling en productie van maatwerk en metaalconstructies.

Over VDB RIJNOORD METAAL B.V.

2 werelden met een geweldige lasnaad

VDB Rijnoord Metaal B.V. ontwikkelt en produceert al meer dan tien jaar maatwerk in aluminium- en metaalconstructies. Vanuit onze eigen productielocatie in Ammerzoden bedienen we klanten uit heel Nederland. De jarenlange ervaring in de ontwikkeling en bouw van metaalconstructies resulteert in vakmanschap en kwaliteit. Het innoverende vermogen maakt dat we niet alleen zorg dragen voor een betrouwbare uitvoering, maar ook uw ideale partner zijn bij de ontwikkeling en met u meedenken.

Vanaf 2023 is Rijnoord Metaal samengelast met VDB Metaal & Techniek. Rijnoord Metaal is overgenomen door Alex van de Braak (voorheen dus eigenaar van VDB Metaal & Techniek). Samen sterker in het geen wat we al deden en samen nog sterker met het oog op de ontwikkelingen en service richting de toekomst.

VDB Rijnoord Metaal B.V. is dan ook niet zomaar een constructiebedrijf: hier werken mensen met een passie voor metaal!
 
Bijzondere constructies vragen om flexibiliteit en snelheid. De specifieke klanteisen en het maatwerk vragen om schakelvermogen en een proactieve houding. Met VDB Rijnoord Metaal B.V. heeft u dan ook de juiste partner gevonden.

Wilt u weten wat wij allemaal voor uw bedrijf kunnen betekenen dan kunt het beste een kijkje nemen bij onze producten pagina.

Staat hetgeen u wilt laten maken er niet bij, neem dan vrijblijvend contact op: er is maar weinig dat wij niet kunnen! Wij denken graag met u mee.