VDB Rijnoord Metaal Home BG
Projecten en Producten

Onze projecten en producten

Altijd een creatieve oplossing.

VDB Rijnoord Metaal is uitermate geschikt om speciale opdrachten te verzorgen, waarbij nauwkeurige maatvoering essentieel is. Onze kennis en expertise helpt u verder!

Ons technische inzicht heeft al vele klanten verder geholpen en producten verbeterd. Maar ook de complete ontwikkeling in samenwerking met opdrachtgevers is aan ons besteedt.
In een vroeg stadium ons betrekken bij uw opdracht zal u dan ook geen windeieren leggen.

Hieronder vindt u voorbeelden van diverse producten die wij maakten voor onze klanten.  VDB Rijnoord Metaal heeft de expertise en ervaring in huis om actief mee te denken met onze klanten en samen te werken naar de juiste oplossingen. Vandaar dat we, naast onze producten, ook een kei zijn in advies en begeleiding.

Door een goed inzicht in alle mogelijkheden die er zijn met staal en aluminium komen we tot de meest creatieve oplossingen!

Advies en begeleiding

Aluminium- en metaalconstructies zijn bij ons in goede handen. Dat wij vakwerk afleveren is ook bekend, maar VDB Rijnoord Metaal gaat verder: de kennis en expertise van ons team zorgt er namelijk ook voor dat ze de ideale sparringspartners zijn in uw projecten.

We combineren dus hun enorme dosis aan vakmanschap met technisch inzicht en innoverend vermogen. Wij schromen niet om u met raad bij staan in het ontwikkelproces.

Ons technische inzicht heeft al vele klanten verder geholpen en projecten en producten verbeterd.

In een vroeg stadium ons betrekken bij uw opdracht zal u dan ook geen windeieren leggen. Dit gecombineerd met onze grote kennis van de markt maakt dat wij in veel gevallen onderscheidend en efficienter kunnen werken. Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn, neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen over het realiseren van uw project?
Neem vrijblijvend contact met ons op. 

DVB Rijnoord Metaal metaal bewerking